Vinsmagning

Er du interesseret i vinsmagning derhjemme, i din vinklub, på din arbejdsplads eller et helt fjerde sted, så stiller vi gerne op med en række gode vine.

Vi vil lægge vægt på det sociale og fortællingen om bulgarsk vin. Vi vil lade jer smage druer, der ikke produceres andre steder end Bulgarien, og lade jer smage vine, der aldrig før har kunne købes uden for Bulgarien.
Prisen; Ja, den kan vi blive enige om, og afhænger af antal deltagere, samt antal og kvaliteten af den vin du gerne vil smage.

Hvordan finder du så ud af, hvor mange vine, der skal til per person?

Normalt går man ud fra, at der er seks glas i en flaske vin. Men når man er til vinsmagning, så skal der ofte ikke så meget vin til, og her vil man typisk gå ud fra 10 personer om én flaske. Priseksemplerne herunder er sat til 8 personer per flaske. Så er der rigeligt af hver vin; tænk nu hvis vinen bare er SÅ lækker, men du bestemmer.

Hvordan finder jeg ud af prisen?

Vi går ind til dette med det henblik på at udbrede bulgarsk vin og selvfølgelig for at skabe salg efter selve vinsmagningen. Derfor afhænger prisen på vinsmagningen af, hvor mange personer der deltager, og dermed hvor meget muligt mersalg vi kan regne med.

Er I f.eks. 16 personer, så vil I på vinene til brug under vinsmagningen opnå en rabat på 15 %. Derudover vil der være rabat på alle vin solgt i forlængelse af vinsmagningen. For at finde netop din rabat se i tabellen herunder.

Antal personer Rabat
5-10 personer 5%
11-15 personer 10%
16-20 personer 15%
21-25 personer 20%
26-50 personer* 25%-100%
51- personer* 30%-100%

*Som udgangspunkt vil vinene til vinsmagningen koste et lille beløb for at dække omkostninger, men skulle der være et salg efterfølgende, så vil salget medføre yderligere rabat på vinsmagningens vine. Rabatten beregnes ud fra opnået salg, og gives som kronerabat svarende til 25 % af avancen og kan maksimalt udgøre en rabat svarende til 100% af vinens salgspris (den finansielle branche vil kalde det et ’kick-back’).

Priseksempler:

24 deltagere, 8 forskellige vin og 3 flasker af hver vin. Udsalgsprisen for tre af hver af nedenstående vin er 3.555 kroner, og med 20 % rabat, svarer dette til knap 120 kroner inkl. moms per person.

16 deltagere, 8 vine og 2 flasker af hver vin. Prisen for to af hver af nedenstående vin er 2.850 kroner, og med 15 % rabat, svarer dette til ca. 150 kroner inkl. moms per person.