Villa Melnik

Villa Melnik: Hvor familietradition og himmelske vine smelter sammen

Villa Melnik

Opvågning af en gammel tradition

Dybt i hjertet af Melnik-regionen vækkes en ældgammel familietradition til live på Villa Melnik. Det er her, at Zikatanov-familien har genoplivet deres vinproduktionsarv og bragt den ind i det 21. århundrede. Med stolthed og kærlighed har de skabt en vingård, der bærer vidnesbyrd om deres to århundreder lange passion for vinproduktion.

Villa Melnik
best vinyards 2020

Vinmarker der kysser solen

Villa Melniks vinmarker er beliggende på solkysset jord langs de bølgende bakker på en sydvendt skråning. Det er her, at den varme brise fra Pirin-, Belasitsa- og Ali Botush-bjergene tørrer vinmarkerne naturligt og forhindrer, at fugtighed sætter sig. Med et klima så middelhavsagtigt som det kan være i Bulgarien og en vækstperiode på hele 224 dage er dette det ideelle sted for druerne at modnes og udfolde deres fulde potentiale.

Terroir med en historie

Villa Melniks terroir er en harmonisk sammensmeltning af sand-, ler- og kalkjord. Det er en jordbund, der har set generationer af vinstokke trives og modnes. Den bærer historien om det land, der er blevet plejet og dyrket i årevis. Og det er denne unikke kombination af jord, klima og landskab, der giver Villa Melniks vine deres karakteristiske personlighed og kompleksitet.

Villa Melnik
vindruer

En symfoni af druesorter

I 2004 valgte Villa Melnik omhyggeligt de fineste indfødte og internationale druesorter for at skabe deres vine. Bredbladet Melnik, Early Melnik (Melnik 55), Ruen, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah og Pinot Noir blev omhyggeligt udvalgt og plantet i vinmarkerne. Hver druesort bringer sin egen unikke karakter og smagsprofil til vinene, og resultatet er en symfoni af smagsoplevelser, der maler et billede af regionens autenticitet. Druerne vandes via en tyngdekraftsstrøm. Dermed sikres ikke blot den mest energi-optimale vanding, men også den vanding, der sikrer den mest blide, naturlige og stressfrie vækst for druerne.

Bæredygtighed, mere end bare et ord

Hos Villa Melnik har de en “grøn og ren” holdning på matriklen hele matriklen – de går ind for natur med attitude og en produktionsproces, der siger “nej tak” til pesticider og andre kemiske banditter.
Deres vinmarker får et skønt boost med tørret pimpsten, der fungerer som supergødning omkring vinstokkene.
I vineriet er de stjerner i energibesparelse – de har taget tyngdekraften med på deres team, så den kan hjælpe dem med at dirigere vinen gennem showet.
Vandet fra deres vilde vin-produktion bliver genbrugt til en “feed the lake and gardens”-koncert, hvor deres sø og haver får den bedste madoplevelse nogensinde.
Hos dem er vinmarkerne og søen hjemsted for en hel dyrepark! De har skildpadder, ræve, harer, fisk, fugle og bier, der fester og hygger i deres naturlige hotspot. Det er et vaskeægte dyrisk eventyr!

vin
Bergule

Opdagelsen af ​​Melniks sjæl

Når du træder ind i Villa Melnik, inviteres du ind i en verden af ​​opdagelse og forundring. Smag vinene og lad deres fortællinger udfolde sig på din tunge. Lad dig blive fortryllet af den autentiske smag af Melnik, der bliver vækket til live i hver eneste dråbe. Og lad dig inspirere af den passion og dedikation, der er indlejret i hver flaske Villa Melnik-vin.

Oplev Vinparadiset:

Besøg Villa Melnik og lad dine smagsløg blive forført

Hvis du drømmer om at opleve Villa Melnik og alt, hvad stedet har at tilbyde, vil de gerne byde dig velkommen som deres gæst. Deres vingård er åben hver dag for både guidede ture med engelsktalende guide og til professionel vinsmagning. Oplev en vintur til Villa Melniks vinkælder, som er gravet dybt under sandholdige bjerge, hvor vinen holdes ved en konstant og optimal temperatur og luftfugtighed, eller oplev vinsmagning med en enestående udsigt udover Strumadalen.

Besøg deres hjemmeside for mere information: https://www.villamelnik.com/

worlds best vinyards 2020

Vine fra Villa Melnik